Årets boligkonferanse er gjennomført i Stavanger – nye styremedlemmer på plass

Av - May 18, 2017

Den 9. til 11. mai arrangerte KBL sin årlige boligkonferanse for alle landets kommuner. I år var det ca 270 deltakere som bidro til mye erfaringsutveksling, gode innlegg og et hyggelig seminar. Presentasjonene fra konferansen vil snart bli lagt ut på nettsidene. Vi takker alle som bidro til en vellykket konferanse!

Under landsmøtet 9. mai valgte medlemskommunene ny styreleder, nestleder og to styremedlemmer.

Styrets sammensettning er nå som følger:

Ketil Wendelbo Aanensen, leder, Oslo kommune  E-post:  ketilwendelbo.aanensen@byr.oslo.kommune.no

Hege Eivik Rasmussen, nestleder, Bodø kommune  E-post: Hege.Eivik.Rasmussen@bodo.kommune.no

Frank Eriksen, sekretær, Vadsø kommune  E-post: frank.eriksen@vadso-utleieboliger.no

Tone Fostervold, redaktør, Oslo kommune  E-post:  tone.fostervold@vel.oslo.kommune.no

Janne Nyland, kasserer, Larvik kommune  E-post: janne.nyland@larvik.kommune.no

Mariann Dannevig, styremedlem , Lillehammer kommun  E-post: mariann.dannevig@lillehammer.kommune.no

John Dutton, styremedlem , Drammen kommune  E-post:  john.dutton@drammen.kommune.no

Kristin Mjelstad, styremedlem , Bergen kommune

Ta gjerne kontakt med en fra styret dersom du ønsker å løfte en sak fra din kommune, eller gi oss saker til nyhetsbrev som kan være aktuelle å dele med andre kommuner.

Vi ønsker også nye kommuner velkomne til å bli medlemmer landsrådet.

Neste års konferanse gjennomføres i Tromsø, fra 29. mai til 31.mai. Hold av datoene allerede nå!