Velkommen til KBL konferanse i Stavanger 9. -11. mai

KBL gleder seg til årets konferanse i Stavanger hvor vi kan love mange inspirerende innlegg fra et bredt utvalg av landets kommuner. Programmet og link til påmelding finner du under menyen Boligkonferansen. Les Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø sin hyggelige hilsen.

 

christine-sagen-helgo_500

Velkommen til Stavanger og KBL-konferansen 2017

Det er et viktig mål for Stavanger kommune å føre en aktiv boligsosial politikk. Ikke for å overta alle utfordringene på feltet, men for på en best mulig måte å legge til rette for at den enkelte på kort eller lang sikt skal kunne klare å løse sitt eget boligbehov. Arbeidet vårt på dette feltet er forankret i boligsosial handlingsplan, som nylig er revidert og nå foreligger i tredje utgave. Visjonen er «Alle skal kunne disponere en god bolig i et godt bomiljø».

Med over 133.000 innbyggere er Stavanger regionens største by. Posisjonen vår som energihovedstad har bidratt til at vi har er en utadvendt by med et stort kontaktnett over hele verden. Innbyggerne representerer 181 nasjonaliteter, og over 20 % av befolkningen vår har en annen bakgrunn enn norsk. Det er vi veldig glade for!
Som gjest i Stavanger vil du oppdage at vi har et kompakt og spennende sentrum med et rikt utvalg butikker, og et pulserende uteliv med restauranter i verdensklasse. Hvis du trenger litt frisk luft, kan du rusle kailangs fra oljemuseet til konserthuset. Da vil du oppleve en levende havn hvor det muligens ligger et cruiseskip eller to og fartøy fra olje- og gassindustrien, men hvor det også er god plass til lystbåter.

Jeg håper dere får et hyggelig opphold i Stavanger.

Lykke til!

Christine Sagen Helgø
Ordfører

Comments are closed.